بر اساس یافته های تحقیقاتی، کیوی در عمان ممکن است به روش های زیر برای سلامتی مفید باشد. منبع عالی از ترکیبات گیاهی مفید، کیوی علاوه بر اینکه حاوی مواد مغذی آنتی اکسیدانی ویتامین C و ویتامین E است، منبع عالی از ترکیبات گیاهی است که اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی در بدن دارد.

به عنوان مثال، کیوی در عمان حاوی کاروتنوئیدها است که دارای خواص تقویت کننده سلامتی است. این ترکیبات عبارتند از: لوتئین، زآگزانتین، بتاکاروتن
مطالعات نشان می‌دهند که رژیم‌های غذایی سرشار از کاروتنوئید ممکن است به محافظت در برابر بیماری‌های خاص، از جمله بیماری‌های قلبی کمک کنند.

بررسی 69 مطالعه نشان داد که مصرف بیشتر رژیم غذایی و غلظت بالای کاروتنوئیدها، ویتامین C و ویتامین E در خون با کاهش خطر بیماری قلبی، سرطان کل و مرگ به هر علت مرتبط است. کیوی سرشار از تمام این مواد مغذی است.

کیوی

به علاوه، مطالعه‌ای که شامل داده‌هایی روی بیش از 17000 بزرگسال بود، نشان داد کسانی که رژیم‌های غذایی‌شان غنی از کاروتنوئیدهای کل بود، خطر کمتری برای علائم افسردگی داشتند.

کیوی در عمان همچنین حاوی ترکیبات پلی فنل مانند اسید کافئیک و اسید کلروژنیک است که اثرات ضدالتهابی در روده و سراسر بدن دارد. برخی تحقیقات نشان می دهد که ظرفیت کل آنتی اکسیدانی کیوی از بسیاری از میوه های محبوب، از جمله سیب، گریپ فروت و گلابی بالاتر است.

ممکن است برای سلامت قلب مفید باشد، مصرف یک رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه هایی مانند کیوی یک راه هوشمندانه برای حمایت از سلامت قلب است.

مطالعات نشان می دهد که خوردن کیوی به طور خاص می تواند به کاهش عوامل خطر بیماری قلبی از جمله فشار خون بالا کمک کند.

یک مطالعه اثرات خوردن کیوی یا سیب را در 118 فرد مبتلا به فشار خون طبیعی بالا یا فشار خون بالا در مرحله یک بررسی کرد.

افرادی که به مدت 8 هفته در روز سه کیوی مصرف کردند در پایان مداخله در مقایسه با افرادی که یک سیب در روز می خوردند فشار خون پایین تری داشتند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *